hits

Nytt år!

Og nye muligheter!

Livet går videre, og jeg har en følelse av at dette kommer til å bli ett spennende år.

2015 ble ett av de tyngste årene i mitt liv, men også det året hvor jeg lærte mest om meg selv.

Det var ett år med ekstremt mye endring. Endring trenger ikke å være ensbetydende med at det er noe negativt. Men med vondt skal vondt fordrives, og man må faktisk klare å stå i smerten for å jobbe seg ut av den.

Det mennesker ofte gjør er å dekke over smerten! Vi holder oss opptatt med andre ting, og pakker den inn og bort!

Kanskje vi er redde for hva som vil skje med oss hvis vi faktisk står i den? Vil vi da knekke sammen, og ikke lenger føle oss respektert?Hva vil de rundt oss tenke?

For all del! Det hadde jo vært krise om noen tenkte at du var svak?

Men hvordan kan du være så sikker på at du hadde fremstått som svak?

Alle har vi en fiende som er grusom! En som dømmer deg hardere enn alle andre. En som ofte gjør deg vondt, men stadig inviteres til å fortsette. Denne personen sitter med hele makta alene, og alt du trenger å gjøre er å slutte å være så fæl mot deg selv. Slutte å stille umenneskelige krav, som du aldri ville stilt til noen andre mennesker i livet ditt, som du bryr deg om.

Men deg selv! Det er ikke så nøye med deg selv.

Derfor er nøkkelen til suksess alltid å bli glad i seg selv..

Dette har jeg lært meg, og etter det så har det skjedd noe helt utrolig.

Mange mennesker ønsker å bli kjent med meg, og det er ingen som tenker at jeg er svak!

Det virker mer som de tenker at jeg er sterk.

Hva tenker du? 

Vil skrive mer om historien bak etterhvert. Om den berømte rock bottom, om hvordan det er å være innlagt på psykiatrisk avd, om smerte men også glede ved å starte på nytt. 

Om å få ett nytt syn på livet, og hvordan det har endret meg, at det går an å komme ut rikere etter å ha mistet seg selv. 

 

2 kommentarer

Berit

19.01.2016 kl.03:03

Fantastisk bra skrevet. Du er veldig reflektert og jeg klarer å lese at du har SETT deg selv. Sette ord på ting (å skrive) er også terapi. Gleder meg til fortsettelsen ☺

Maria

19.01.2016 kl.03:21

Berit: Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det har vært en lang vei å gå, men jeg er på vei til å bli frisk :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

34, Askim

Jeg tenkte jeg skulle skrive om det som opptar meg. Psykisk helse, kanskje noen skeive innslag, og selvutvikling mm.. Kvinne på 34, skeiv, har sosial angst men jobber meg ut av det. Jeg vil dele hele reisen, på godt og vondt. Ønsker ett mer åpent samfunn og tenker at da starter jeg med å være åpen selv. Hvis du ikke har egen blogg og vil følge meg, så har jeg en Facebook gruppe som heter; Vinglepetra83-En blogg om personlig utvikling, og tankenes kraft

Kategorier

Arkiv