hits

Endring

Jeg har tro på deg

Jeg har tro på at du kan blomstre, selv når du står alene.

Jeg har tro på at du ikke har nådd ditt fulle potensial. Jeg vet du føler at verden er utilstrekkelig, og at menneskene her og nå, ikke ser deg. 

Men hvordan kan de se deg, når du ikke engang ser deg selv? 

 

Har du mot til å åpne dørene du har lukket? Har du mot til å møte den du engang var? Du hadde tro på en framtid full av kjærlighet, og håp.Du hadde drømmer om hvordan livet skulle bli, men så ble det ikke slik. Og hvem er du nå? Vet du det? Eller er du i en såkalt boble, ikke glad, men heller ikke trist. 

 

Hva skjer nå? Det er opp til deg! Hva du gjør i dag, i morgen, om en uke? Hvem du invisterer tiden din på. Hvem du velger, og hvem du velger bort. 

Ikke velg bort de som utfordrer deg, de som ikke er enkle. Det er disse menneskene, som vil hjelpe deg på veien. Det er de som tør å pushe grenser, som ikke alltid gjør som du forventer. Disse vil hjelpe deg på veien, og du vil oppleve nye sider ved deg selv. Om du tør! Om du tør å trå utenfor den behagelige og trygge «whatever» versjonen du har blitt. 

 

Har du hørt om going through the motions? Du har hørt utrykket? Jepp. Her har du definisjonen.

To go through your everyday life in a mechanical manner, as in: 
waking up, 
going to work, 
getting back home, 
watching TV, 
going to sleep, 
repeat. 

After an amount of time, it becomes really annoying and boring. 
Makes you wanna kill yourself or start using drugs. 

 

Kjenner du deg igjen?

Dette er en grunn til at mange av oss skaffer oss en romanse, eller gjør ett eller annet nytt. Vi søker ettter spennende mennesker, eller opplevelser som kan få oss til å føle oss gladere, og mer levende. 

 

Hva med å heller endre oss selv, og få til en varig opplevelse av mestring og lykke?

Det trenger ikke være sånn her, du trenger ikke føle deg utilstrekkelig. Du er fantastisk! Du har ett helt hav av muligheter, men ser du de? Gå inn på badet, og se deg selv i speilet. Si til deg selv ti ganger;

Jeg er RÅ, jeg er unik og sterk! Jeg skal få til alt jeg går inn for, og drømmene mine vil gå i oppfyllelse, for jeg skal aldri gi opp før jeg har alt jeg drømmer om. 

 

Slutt å vær en statist i ditt eget liv, og vær hovedpersonen. Helten! 

 

Smil!

 

Du er nydelig, så kast masken i dag! 

 

Fantastiske ting skjer når man endrer tankene sine. Jeg vet, for jeg har gjort det. Jeg har satt meg selv fri.

 

Nå er det din tur.. 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

34, Askim

Jeg tenkte jeg skulle skrive om det som opptar meg. Psykisk helse, kanskje noen skeive innslag, og selvutvikling mm.. Kvinne på 34, skeiv, har sosial angst men jobber meg ut av det. Jeg vil dele hele reisen, på godt og vondt. Ønsker ett mer åpent samfunn og tenker at da starter jeg med å være åpen selv. Hvis du ikke har egen blogg og vil følge meg, så har jeg en Facebook gruppe som heter; Vinglepetra83-En blogg om personlig utvikling, og tankenes kraft

Kategorier

Arkiv