hits

Kast masken...

Jeg ønsker å se deg, se hvem du er, men akkurat nå er du kanskje skeptisk. 

Mennesker vil alltid vise seg fra sin beste side, og mange av oss skjuler hvem vi virkelig er. 

Vær skeptisk, til de som kun viser seg fra sin beste side.. En dag vil du se hvem de er, og da er tilliten brutt. Men hva med de som viser hele seg? Det er ikke alt som er like positivt, det er ikke alt som er like vakkert, men de er ekte..

Frykt ikke de som er ekte, frykt ikke de som har nok tro på deg til å slippe deg inn. Slike mennesker er sjeldne, og de kan virke skremmende. 

Det er ikke de du skal frykte. 

Frykt de som ikke vil lære deg å kjenne, de som ikke har tid til å snakke om annet enn seg selv. De som ikke vil stå ved din side når du har en dårlig dag. De som ikke vil sette seg selv til side, for å vær der for deg når du har det vondt. De som ikke har tid, tid til å lytte, tid til å kunne holde rundt deg når du har det vondt. 

Vi er alle unike, ja det er sant.. Ingen er som akkurat du, og ingen er som meg.. MEN noen har en større unikhet enn andre.. Fordi de har sett mørket, fordi de har lært så mye av det de har opplevd..

Jeg pleide å tro at mørket var min verste fiende.. At det ville holde meg nede og at det ikke fantes en større gift. 

Det var i mørket jeg lærte mest. Det var i mørket jeg fant meg selv. 

Noen av de vakreste menneskene jeg har møtt, har jeg truffet i mørket, og de så meg! De aksepterte meg da jeg trodde ingen kunne like meg. 

Jeg får høre at jeg er modig, når jeg kler meg naken for fremmede på nettet.. At jeg er tøff, men for meg handler det om å finne disse menneskene, de som er ekte.. Kun de ekte beundrer meg, det tror jeg! Det er de som ønsker å vise seg, og ble akseptert.. 

Jeg vil bli kjent med deg.. Du som har ett vakkert hjerte, og ikke dømmer meg.. Dømmer mitt uperfekte liv, og min fortid.. 

Jeg vil alltid være ærlig, og det du ser er det du får.. 

Mitt mål er ikke å være bedre enn alle andre, men bedre enn jeg var.. 

Jeg konkurrerer ikke med andre, men med meg selv, og sånn sett kan jeg aldri tape.. Så lenge jeg ikke stopper opp, og faller tilbake.. Veien er under oppføring, og jeg ønsker å dele den med deg.. Med dere.. 

Dette er mitt mål med denne bloggen..


                        (Bildet hentet fra google.com)

 

6 kommentarer

Mister Nobody

08.08.2016 kl.01:49

Hold deg alltid til mørket, for det er i mørket at lyset spirer...

Uten det ene, finnes ikke det andre. For å finne mennesker med gode hjerter, må det eksistere mennesker med vonde hjerter?

Men et hjertet kan ikke være vondt eller ondt. Alle hjerter er vakre.

Det er sinnet som skaper frykten.

Sinnet kan enten være en brutal mester eller en lojal tjener.

Maria

08.08.2016 kl.03:23

Mister Nobody:

Kloke ord... :)

Jeg fascineres av mennesker som er annerledes, og har en litt mer humpete fortid enn gjennomsnittet.

Alle hjerter er vakre (med mindre personen er psykopat), for jeg tror på ondskap også.. Det er både godt og vondt i denne verden, og det er viktig å velge mennesker som vil en vel..

tanketromling

08.08.2016 kl.04:19

Så fint, vakkert og klokt innlegg! :)

Maria

08.08.2016 kl.04:42

tanketromling: Tusen takk for hyggelig melding :)

Rottelivet

08.08.2016 kl.13:43

Du skriver veldig, veldig bra!

Jeg vil ikke og 'må' slett ikke utfordre meg selv hver dag - men VELGER å gjøre det. For om ikke; så stagnerer jeg. Og den alltid tilstedeværende angsten blir (om mulig) mye verre...

Ønsker deg en flott ukestart!

Maria

09.08.2016 kl.23:47

Rottelivet: Tusen takk :) Ja, det er akkurat det som er poenget.. Jeg velger.. Jeg ønsker å vokse som menneske..

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

34, Askim

Jeg tenkte jeg skulle skrive om det som opptar meg. Psykisk helse, kanskje noen skeive innslag, og selvutvikling mm.. Kvinne på 34, skeiv, har sosial angst men jobber meg ut av det. Jeg vil dele hele reisen, på godt og vondt. Ønsker ett mer åpent samfunn og tenker at da starter jeg med å være åpen selv. Hvis du ikke har egen blogg og vil følge meg, så har jeg en Facebook gruppe som heter; Vinglepetra83-En blogg om personlig utvikling, og tankenes kraft

Kategorier

Arkiv