hits

DrømmerJeg er hun som kanskje vil skremme deg. Dyp og intens. Jeg bryr meg lite om fasaden, jeg vil se hvem som er bak masken.

Jeg vil høre om hvor du har vært, hvem som har gitt deg smerte, hvem som har utfordret deg og fått deg til å vokse.

Jeg vil snakke om mine drømmer, og høre om dine.

Jeg ønsker ikke en ordinær kjærlighet, jeg ser etter ei som får fram det beste i meg, men som jeg også kan vise mørket i meg til uten å bli dømt.

Jeg har store ambisjoner for oss to. Jeg aner ikke hvem du er, eller når vi møtes, om vi møtes.

Jeg ser deg ofte i drømmene mine. Du mangler ett ansikt, men jeg er alltid den beste jeg kan være i drømmene. Jeg føler meg hjemme uansett hvor vi er.

Jeg tror jeg vil bli redd den dagen vi møtes, for jeg vet ikke hvordan jeg skal tørre å elske noen igjen. Det er så lenge siden sist, og jeg er vant med middelmådig kjærlighet. Jeg vet ikke hvordan jeg skal ta det inn, men jeg håper du gir meg tid til å lære, vokse, og ta imot.

Enn så lenge får vi møtes når vi sover.

3 kommentarer

24.04.2017 kl.23:31

Om du bare visste....

Maria

24.04.2017 kl.23:32

Anonym: ?? Hvem der?

Mona

11.05.2017 kl.00:52

Fantastisk bra skrevet👊👏💯 Hun er der ute, selv om dagen kan være grå vil hun snart komme og sette farge på tilværelsen. Så håper jeg hun kan gjøre deg lykkelig, livet er kort smil mens du enda har tenner ✌😂

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

34, Askim

Jeg tenkte jeg skulle skrive om det som opptar meg. Psykisk helse, kanskje noen skeive innslag, og selvutvikling mm.. Kvinne på 34, skeiv, har sosial angst men jobber meg ut av det. Jeg vil dele hele reisen, på godt og vondt. Ønsker ett mer åpent samfunn og tenker at da starter jeg med å være åpen selv. Hvis du ikke har egen blogg og vil følge meg, så har jeg en Facebook gruppe som heter; Vinglepetra83-En blogg om personlig utvikling, og tankenes kraft

Kategorier

Arkiv